Genieten van de heerlijke zomerdagen doe je dit seizoen op de luxe designmeubelen van Weishaupl! Dit van oorsprong Duitse merk produceert praktische en comfortabele tuinmeubelen, met een klassiek tintje. De tuinmeubelen van Weishaupl worden gemaakt van authentieke materialen, zoals hout, en worden veelal met de hand vervaardigd. Ook produceert het merk hoogwaardige parasols die jarenlang meegaan. In dit artikel delen we onze favoriete collecties van Weishaupl, waar je dit seizoen niet omheen kunt. Lees gauw verder!

Weishaupl Denia stoel

1. Weishaupl Denia stoel

De Denia fauteuil van Weishaupl is een echte must have voor elke tuin- en terras liefhebber! Deze comfortabele fauteuil heeft een klassiek onderstel van teakhout en aluminium en een leuning gemaakt van rope. Niet alleen super stevig, maar ook nog eens heel trendy! De volledige Denia collectie van Weishaupl bestaat uit relax fauteuils, tuinstoelen, een 2-zits loungebank, tuintafels en bijzettafels. Het grote voordeel van de Denia collectie is dat de meubelen overal goed tot zijn recht komen, ook binnenshuis! Plaats de fauteuils en de bank bij voorkeur op het terras of het balkon, in de woonkamer of in de slaapkamer. Combineer de Denia fauteuil bij voorkeur met de Denia terrasstoel en de Denia loungebank. De Denia zitmeubelen worden geleverd met stijlvolle, antracietkleurige zitkussens.

Weishaupl New Hampton lounge set

2. Weishaupl New Hampton bank

Liefhebbers van luxe, strand en oneindige zomeravonden opgelet! De New Hampton collectie van Weishaupl refereert naar De Hamptons, waarbij zomer, zon en het Amerikaanse gevoel voor stijl centraal staan. De luxe meubelen uit de New Hampton collectie zijn dan ook echte klassiekers, waar je niet snel op uitgekeken raakt. De collectie bestaat uit een fauteuil en een 2-zits en 3-zits bank. De stijlvolle teakhouten frames hebben zijpanelen van gepoedercoat metaal in wit, antraciet of roestvrijstaal. Met de dikke gestoffeerde kussens die je erbij geleverd krijgt staat niks een heerlijk middagje loungen in de weg! Met de New Hampton loungeset van Weishaupl is het niet moeilijk om weg te dromen en waan je jezelf aan de bekende stranden van Long Island. Niet genoeg ruimte voor een hele loungeset? Creëer dan het luxe 'Hamptons' gevoel in je tuin met de New Hampton loungebank of de New Hampton lounge fauteuil.

Weishaupl Loft tafel

3. Weishaupl Loft tafel

Comfortabel en praktisch met een elegant tintje, zo zou je de Loft collectie van Weishaupl het beste kunnen omschrijven! De Loft serie van Weishaupl maakt indruk met zijn fijne details. Deze collectie is gemaakt van hoogwaardige en natuurlijke materialen zoals massief teakhout, gepoedercoat aluminium en roestvrij staal. De warme houtkleur komt goed tot zijn recht in een groene tuin of op een terras met een botanisch tintje. De Loft serie bestaat uit 2 tuintafels, een terrasstoel en een tuinbank. De stoffering van de terrasstoelen is leverbaar in verschillende kleuren acryldoek, zodat je zelf de ideale tuinset kunt samenstellen. De Loft tafel is verkrijgbaar in verschillende afmetingen, zodat je deze perfect kunt combineren met een bijpassende Loft tuinbank.

Weishaupl Prato terrasstoel

4. Weishaupl Prato terrasstoel

De Prato terrasstoel is een echte klassieker die geweldig staat op ieder terras! De Prato stoel wordt geliefd vanwege zijn elegantie en functionaliteit. Deze sledestoel met armleuningen is stapelbaar en lichtgewicht en is daarmee uiterst praktisch! De stoel is verkrijgbaar met een wit, zwart of antracietkleurig aluminium onderstel en is dus eenvoudig te combineren met andere tuinmeubelen, waaronder de Prato tuintafel. Dankzij zijn klassieke en tijdloze uiterlijk raak je niet snel uitgekeken op de Prato stoel. De populaire Prato serie bestaat uit diverse terrasstoelen en tuintafels.

Weishaupl Ahoi stoel

5. Weishaupl Ahoi stoel

De Ahoi serie van Weishaupl is onderhoudsvriendelijk en verrassend lichtgewicht. Geniet van heerlijke zomerdagen en urenlang natafelen met de Ahoi terrasstoelen van Weishaupl. Ook bij deze stoelen kun je kiezen uit verschillende stofferingen en kleuren. Op deze manier past de klassieke Ahoi stoel perfect in iedere tuin of op elk terras! Het frame, gemaakt van gepoedercoat metaal, is verkrijgbaar in wit of grijs. Het design van de Ahoi stoel doet denken aan klassieke regisseursstoelen met een modern tintje. De Ahoi stoelen zijn ook uiterst praktisch, omdat je ze gemakkelijk kunt opklappen. Ben je op zoek naar een eenvoudige, onderhoudsarme en tijdloze stoel voor in de tuin of op het terras, dan biedt de Ahoi stoel een uitkomst! Maak je Ahoi tuinset compleet met de Ahoi tuintafel, verkrijgbaar met een teakhouten of kunstof tafelblad en wit of grijs onderstel.

Weishaupl zweefparasol

6. Weishaupl parasols

Naast tuinmeubelen staat het Duitse merk Weishaupl bekend om zijn innovatieve en hoogwaardige parasols. Je tuinset is natuurlijk niet compleet zonder een bijpassende parasol. De collectie parasols van Weishaupl bestaat uit de klassieke parasols en 'Pagoden' parasols (met knikmechanisme) en zweefparasols. Dankzij het handige knikmechanisme biedt de parasol altijd genoeg bescherming tegen de zon, omdat je hem eenvoudig kunt kantelen. Ook de zweefparasol van Weishaupl kan door zijn veelzijdige aluminium ontwerp worden gekanteld en zelfs 360 graden worden gedraaid! De zweefparasols zijn ideaal om meer ruimte te creëren op het terras of in de tuin. Dankzij de innovatieve zweefparasol staat de parasol standaard nooit meer in de weg!