Het tuinseizoen is aangebroken en daar horen natuurlijk nieuwe, trendy tuinmeubelen bij! Een merk waarbij kwaliteit, design en comfort hoog in het vaandel staat, is het Nederlandse tuinmeubelmerk Hartman. Van oudsher is Hartman specialist in kunststof tuinmeubelen, welke in Nederland worden geproduceerd. Ben jij op zoek naar nieuwe, comfortabele tuinmeubelen die ook nog eens lang meegaan? In dit artikel delen we de nieuwste tuinmeubel trends van het merk Hartman, lees gauw verder!

Hartman Ibiza lounge set

1. Hartman Ibiza loungeset

De populaire Ibiza serie mag absoluut niet ontbreken in dit rijtje. De Ibiza serie van Hartman staat bekend om zijn trendy look, hoge comfort, hoogwaardige afwerking en duurzame materialen. Deze serie bestaat uit kunststof loungebanken, loungestoelen en bijzettafels, waarmee je zelf de perfecte set samen kunt stellen. Heb je bijvoorbeeld een klein terras of tuin, dan kun je kiezen voor een kleinere versie van de Ibiza lounge set. Ook kun je zelf de setting bepalen, zodat de loungeset helemaal voldoet aan jouw (tuin)wensen! De Ibiza loungeset is niet alleen duurzaam en lichtgewicht, maar is ook nog eens weerbestendig. Dankzij zijn tijdloze uitstraling is de Ibiza serie eenvoudig te combineren.

Hartman Sophie stoelen

2. Hartman Sophie chair

Dit seizoen kunnen we ook niet om de Sophie collectie van Hartman heen. De Sophie serie staat vooral bekend om zijn trendy kunststof stoelen in diverse formaten en kleuren. De Sophie stoel van Hartman is verkrijgbaar met een teakhouten of aluminium onderstel en is onderhoudsarm. Je kunt deze tuinstoel gerust het hele jaar buiten laten staan! De Sophie stoel kent 3 type onderstellen: de Element met vierkante poten, de Studio met ronde conische poten en de Rondo met geheel ronde poten. Met de Sophie chair creëer je eenvoudig een Scandinavische sfeer in je tuin of op je terras. De Sophie stoelen worden geleverd per 2 stuks, dus je kunt ook verschillende kleuren combineren voor een unieke look. Maak je Hartman tuinset compleet met een bijpassende teakhouten tafel van de Sophie collectie. Of ga voor een complete Sophie tuinset als je niet kunt kiezen, dan zit je altijd goed!

Emma ligbed

3. Hartman Emma loungebed

Wie van lekker loungen houdt kan zijn hart ophalen met de Emma loungebedden van Hartman. Dit moderne 1-persoons ligbed is in hoogte verstelbaar en is daardoor uiterst comfortabel. Het Emma loungebed is verkrijgbaar in een trendy lichtblauwe, lichtgrijze en lichtgroene kleur. Deze neutrale en natuurlijke kleuren passen perfect in iedere tuin! Het zwarte aluminium frame is regenbestendig en biedt stabiliteit en duurzaamheid. Het Emma loungebed is onderdeel van de all-weather collectie van Hartman. Ook de kussens van het ligbed zijn water- en vuilafstotend! Dit duurzame loungebed gaat dus jaren mee.

Hartman Delphine stoelen

4. Hartman Delphine dining tuinstoel

Ook wie van urenlang natafelen houdt, wordt niet overgeslagen bij Hartman. De Delphine tuinstoel is razend populair en wij begrijpen wel waarom! De Delphine dining chair is een moderne tuinstoel met een uniek patroon van zorgvuldig, met de hand gevlochten wicker. Deze trendy stoel is verkrijgbaar in verschillende patronen en onderstellen, waaronder aluminum en teakhout. De Delphine stoel is een echte eyecatcher en voorziet iedere tuin of terras van een luxe uitstraling. Maak je tuin helemaal zomer-klaar met de Delphine loungebank en de teakhouten tafel. De Delphine stoelen zijn gemakkelijk af te stylen met comfortabele zitkussens in diverse kleuren. Ook de Delphine collectie is weerbestendig en gemakkelijk te onderhouden!

Hartman Bora Bora loungeset

5. Hartman Bora Bora loungeset

Liefhebbers van een Bohemische (tuin)stijl kunnen hun hart ophalen met de Bora Bora loungestoel van Hartman. De loungestoel is voorzien van een teakhouten frame en creëert een trendy uitstraling in combinatie met het gevlochten rope. Deze luxe stoel is niet alleen een plaatje om naar te kijken, maar ook perfect om urenlang van het buitenleven te genieten. Met de Bora Bora loungeset tover je je balkon, terras of tuin moeiteloos om tot een stijlvol paradijs. De set wordt geleverd inclusief kussens in de kleur Havana Dark Grey (antraciet). De kussens hebben een stevige zitting en zijn bekleed met Dralon buitenstof. Deze stof is waterbestendig en blijft erg lang mooi! Zo kun je nog vele zonnige dagen genieten van de prachtige Bora Bora stoel.