Strakke en moderne badkamers: tips en ideeën

Ben je opzoek naar een strakke moderne badkamer, dan wil je daar natuurlijk wel je eigen persoonlijke touch aan toevoegen. Op deze manier kun je heerlijk relaxen en kom je dus volledig tot rust in jouw nieuwe badkamer. Fijn om te weten, is dat er op het gebied van de stijl van de badkamer vandaag de dag enorm veel mogelijk is. Het uitzoeken van de juiste materialen is daarom een belangrijk punt van aandacht. Wat een aantal erg populaire keuzes zijn als het aankomt op de stijl van de badkamer, lees je hier.

Ga voor ultieme luxe door wandtegels in een marmerlook uit te zoeken

De wandtegels bepalen natuurlijk voor een erg groot deel het totale aanzicht van de moderne badkamer. En dit bepaalt dus ook automatisch een groot deel van de sfeer en de stijl van de badkamer. Ben je opzoek naar een vleugje luxe? Bijvoorbeeld omdat je jouw woonstijl het beste kunt omschrijven als hotel-chique of modern? In dat geval kun je overwegen om de wand te laten betegelen met tegels in een marmerlook. Je speelt hierdoor haarfijn in op een van de laatste trends die momenteel gaande zijn in de badkamerwereld.

Een landelijke badkamer met een moderne twist

Gaat je hart net even wat sneller kloppen van een gezellige landelijke badkamer? Maar wil je daar ook een moderne twist aan geven? Hier zijn vandaag de dag gelukkig diverse mogelijkheden in. Misschien kies je voor een bad op pootjes en een kuip in een gestroomlijnd ontwerp. Of een landelijk kastje voor het badmeubel met strakke grepen. Door slim om te gaan met het ontwerp, kun je modern en landelijk zeer goed met elkaar combineren. Wel zo leuk om te weten, toch?

Praktisch en stijlvol: kies voor stucwerk in beton ciré

Ga je liever voor een moderne en stoere look in de badkamer? In dat geval kun je overwegen om beton ciré voor het stucwerk uit te zoeken. Let er wel op dat dit een vak apart is en dus alleen door een gespecialiseerd stukadoor aan kan worden gebracht. Maar laat je dit eenmaal een keer goed doen? Dan kun je zeker zijn van een waanzinnig totaalplaatje waar je voor een enorm lange tijd veel plezier aan beleeft. En dat is natuurlijk het belangrijkste van alles.

Haal Bali en Ibiza in huis in een moderne badkamer door te kiezen voor een vloertegel in een houtlook

Een andere populaire trend voor de badkamer, is deze keuze voor een vloertegel in een houtlook. Dit zorgt meteen voor een warme en gezellige sfeer die je maar al te graag terug wilt laten komen. Ook kun je hier haarfijn dezelfde sfeer mee creëren die je bijvoorbeeld kent van een prachtige vakantie naar Bali of Ibiza. Ideaal om te combineren met wit sanitair, kranen in een messing kleur en warme accessoires zoals rotan manden. Ook is dit type vloertegel erg makkelijk in onderhoud en past het perfect in zowel grote- als in kleine badkamers.

Ontdek alle stijlen voor je eigen moderne badkamer in een badkamerwinkel

Je weet nu net even wat beter hoe je het beste een moderne badkamer bij jou in huis kunt realiseren en hoe je deze stijl kan combineren met andere bakamerstijlen. De volgende stap? Dat is het brengen van een bezoek aan een Brugman badkamerwinkel bij jou in de buurt. Hier zie je direct de mooiste combinaties en wat de laatste trends zijn. Daarnaast kan je alle vragen stellen aan een adviseur en kan deze je voorzien van handige tips en advies. Dat maakt het samenstellen van de badkamer van je dromen direct weer wat makkelijker. Ga je op korte termijn aan de slag met het realiseren van een nieuwe badkamer? Voor zowel grote als kleine badkamers is er gelukkig meer dan genoeg mogelijk.