Bureaustoelen

Een stijlvolle en functionele werkplek begint bij een goede bureaustoel! 

Het is niet het mooiste meubel. Wel één van de belangrijkste. De bureaustoel. Deze stoel is niet het element wat het meeste sfeer op de werkplek creëert. Desondanks is het wel een van de belangrijkste dingen. Een goede bureaustoel ondersteunt je houding en voorkomt vervelende blessures. Door de selectie van de juiste bureaustoel zal ook de productiviteit op de werkvloer omhoog gaan.

Ergonomische bureaustoelen

Ergonomische bureaustoelenBekijk ergonomische bureaustoelen

Goedkope bureaustoelen

Goedkope bureaustoelenBekijk goedkope bureaustoelen

 

Design bureaustoelen

Design bureaustoelenBekijk design bureaustoelen

Witte bureaustoelen

Witte bureaustoelenBekijk alle witte bureaustoelen

Luxe bureaustoelen

Luxe bureaustoelenBekijk luxe bureaustoelen

Alle bureaustoelen

Alle bureaustoelenBekijk alle bureaustoelen


Ontvang 3 jaar garantie en gratis verzending bij DesignOnline24

Waar spendeer jij de meeste tijd van de week? Grote kans dat dit op je werkplek is. Dit is namelijk voor de meeste mensen zo. Een werkplek waar je je op je gemak voelt is dan wel zo fijn. Het creëren van een aangename en productieve werkplek is een hele uitdaging. Welke soort meubels passen bij jou? En hoe combineer je die? Een werkplek is meer dan een stoel en bureau. Denk ook is aan accessoires en kantoorplanten. Al deze elementen moeten ervoor zorgen dat jij je thuis voelt op je werkplek.

Ergonomische bureaustoel

Krijg je ook zo’n last van je rug na een hele dag in je bureaustoel te hebben gezeten? Probeer dan eens een ergonomische bureaustoel. De ergonomische bureaustoel is speciaal ontwikkelt om je een betere houding te geven. Deze stoelen voorkomen vervelende pijntjes en er kan urenlang achter elkaar op gezeten worden. Moet je vaak urenlang achter elkaar zitten? Overweeg dan om iets meer te investeren en ga voor een ergonomische bureaustoel met NPR1813 of EN1335 normering.

Bureaustoelen van 24Designs

Ben je er nog niet uit welke bureaustoel bij jou past? Kijk dan eens bij het eigen merk van DesignOnline24. Hier staat een uitgebreide collectie aan betaalbare bureaustoelen. De bureaustoelen van 24Designs zijn helemaal gericht op comfort. Het merk is innovatief en vooruitstrevend en garandeert een zo hoog mogelijke kwaliteit.

Online bestellen van een bureaustoel is eenvoudig

Bureaustoelen bestel je gemakkelijk online bij DesignOnline24. Of je voorkeur nou ligt bij de ergonomische of toch meer bij de minimalistische modellen. Bij DesignOnline24 heb je ze in een handomdraai besteld. De bureaustoelen worden dan zo snel mogelijk bij je thuis bezorgd. En de verzendkosten? Die betaal je niet bij DesignOnline24. Een goede bureaustoel kan een flinke investering zijn. Maar wel een investering die zichzelf binnen afzienbare tijd terugbetaalt. De gemiddelde bureaustoel gaat gemakkelijk wel een jaar of acht mee wat de aanschafprijs weer rechtvaardigt. De topmodellen gaan uiteraard weer een stuk langer mee.

Bureaustoelen met 3 jaar garantie bij DesignOnline24

Voor bureaustoelen zit je bij DesignOnline24 altijd goed. Bij DesignOnline24 heb je 3 jaar garantie op je meubels en betaalt geen bezorgkosten. Toch niet tevreden? Je kunt je artikelen altijd binnen 14 dagen retourneren. Je krijgt dan je geld terug. DesignOnline24 is gecertificeerd door de Stichting Webshop Keurmerk. Zo weet je zeker dat je bij DesignOnline24 veilig online kunt betalen en dat het bestelproces altijd netjes afgehandeld wordt.

Vragen of advies bij de keuze van een goede bureaustoel?

Ben je op zoek naar een specifiek product maar kan je het niet vinden op deze website? Of heb je andere vragen? Bel of mail dan met DesignOnline24. Of stel je vraag eenvoudig via de chatservice. Het team specialisten zit klaar om je te helpen!

 

Vraag nu je gratis bureaustoel aan