Upstaa

Staand werken met werkplek-verhoger voor je laptop of beeldscherm

De oplossing om de nadelige gevolgen van continu zitten te voorkomen? Wissel zittend werken af met staand je to-dolijst afvinken. Een sta-bureau kost een flinke duit, maar de Upstaa is je redding. Het Upstaa werkstation is een slimme standaard van duurzaam hout, waarmee je van je bureau of de eettafel eenvoudig een sta-bureau maakt. De werkplek-verhoger voor je laptop of beeldscherm maakt staand werken makkelijk en betaalbaar. Een echte musthave voor ieder (thuis)kantoor dus. Tip: gebruik ‘m in combinatie met een extra toetsenbord en losse muis of tekentablet op de onderste plank.

Lees meer
Lees meer...
We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Het Upstaa sta-bureau werkstation tovert ieder bureau om in een sta-bureau

Heb je een zittend beroep en breng je de werkdag grotendeels op een stoel achter een bureau door? Dan komen stijve spieren en gewrichten na een lange werkdag je vast bekend voor. Werkend Nederland zit gemiddeld 8,9 uur. Daarmee zijn we de koplopers in Europa. Niet zo best, want zitten wordt ook wel het nieuwe roken genoemd. Zo slecht is te veel zitten voor je gezondheid. Mensen die dagelijks vooral zitten hebben onder meer een verhoogd risico op diabetes, hartaandoeningen en vroegtijdig overlijden. Bovendien verbrand je zittend weinig calorieën.

Creëer goedkoop een sta-werkplek en profiteer van alle voordelen

Afwisselen tussen zittend en staand werken voorkomt niet alleen klachten, maar houdt je ook energieker tijdens de werkdag. Hoewel het meer inspanning vereist, kan staand werken je prestaties verbeteren. Je voelt je actiever en hebt een scherpere focus, waardoor je vaak productiever bent. Dat is mooi meegenomen!

Eerlijk is eerlijk, waarschijnlijk moet je er even aan wennen om staand te werken. Bouw het daarom op en neem de tijd om eraan te wennen. Blijf afwisselen! Misschien beantwoord je in het begin alleen je mail staand, maar geloof ons: na verloop van tijd wil je niet anders.


De Upstaa (thuis)werkplek is voor iedereen: student, fulltimer, parttimer en zzp’er

De Upstaa is er voor iedereen die graag actiever en gezonder wil leven en werken, van student tot fulltimer, parttimer en zzp’er. De hoogte is simpel instelbaar, zodat de Upstaa ook geschikt is voor mensen van alle lengtes. Zet de standaard in elkaar op de juiste hoogte en je kan aan de slag. Dat wil zeggen: ellenbogen in een hoek van 90 graden zodat je polsen op de plank kunnen rusten. Stel de bovenste plank zo in dat je in een kleine hoek naar je scherm kijkt, maar niet meer dan 30 graden.

Werk je met een numeriek toetsenbord of een Wacom tablet? Ga dan voor de XL-uitvoering met een bredere (80 cm) onderste plank. Heb je die niet, dan is de normale Upstaa een perfecte match.

Je zet de doordachte houten standaard eenvoudig zonder lijm of schroeven in elkaar. Klaar met werken? In een paar handelingen haal je de Upstaa uit elkaar en berg je ‘m op. Keer op keer. Zo vaak je maar wilt. Op locatie, of tijdens een thuiswerkdag. Maar hij kan ook prima op je bureau blijven staan, want dankzij het trendy uiterlijk mag de standaard gezien worden. Zeker wanneer je een gekleurde Upstaa in geel, blauw of rood bestelt is het een praktische blikvanger in je interieur. 

Zie jij staand werken wel zitten? Sta op, go Upstaa!

Maak je keuze uit diverse kleuren en duurzame houtsoorten zoals bamboe en berkenmultiplex. Zo is er altijd een exemplaar dat bij jouw interieur en wensen past. Het sta-bureau werkstation wordt gemaakt van gekeurd hout uit gecontroleerde bosbouw en verstuurd in een efficiënte platte doos zonder plastic of pvc. Waar wacht je nog op? Trakteer jezelf of je personeel op een Upstaa, en profiteer op een makkelijke en betaalbare manier van de voordelen van staand werken.