Summer Sale

Summer Sale DesignOnline24

 

Profiteer van onze Summer Sale! Dit biedt jou de mogelijkheid om nieuwe meubels zeer voordelig aan te schaffen. De kortingen kunnen oplopen tot wel 25%. Bekijk het aanbod en profiteer! 


Tuinmeubels

tuinmeubelsBekijk alle tuinmeubels

 

Kasten & TV Meubels

Kasten en TV MeubelsBekijk alle kasten en tv meubels

ZUIVER: TOT 25 procent korting

tot 25 procent korting op alles van zuiver

 

 

Stoelen

stoelenBekijk alle stoelen

 

DUTCHBONE: TOT 25% KORTING

TOT 25% korting op Dutchbone

 

 

Tafels

tafelsBekijk alle tafels

 

Hartman Sophie: TOT 25% KORTING

Hartman Sophie TOT 25 PROCENT KORTING

 

 


Ontvang 3 jaar garantie en gratis verzending bij DesignOnline24

Korting op Dutchbone & Zuiver

DesignOnline24 is jarig en trakeert! Daarom ontvang je tijdelijk 5% extra welkomstkorting op alle meubels van het hippe Nederlandse merk Zuiver en Dutchbone. Beide merken staan bekend om haar eigentijdse, unieke en moderne meubelstijl en bieden een brede collectie meubels, accessoires en verlichting voor een grote doelgroep met smaak voor interieur en kwaliteit. De meubels van Zuiver en Dutchbone kenmerken zich door een aantrekkelijke prijs-kwaliteitsverhouding en zijn hiermee toonaangevend voor de Nederlandse meubelmarkt.

DesignOnline24 is alweer 10 jaar partner van Zuiver en daarom niet voor niets dé officiele dealer van Zuiver voor Nederland en Belgie. En alleen bij DesignOnline24 ontvang je niet 2 jaar maar 3 jaar garantie!

Zuiver tuinmeubels nu ook met 5% welkomstkorting: ACTIECODE: WELKOM5

Genieten van het mooie weer doe je in stijl, met Zuiver. Daarom biedt DesignOnline24 je dé kans om je tuinmeubel collectie te vervangen of uit te breiden. Shop nu alle tuinstoelen, terrasstoelen en tuintafels van Zuiver met 15% korting. De korting wordt dan direct verrekend. Deze actie is geldig zolang de voorraad strekt.

Zuiver Albert Kuip Garden nu met gratis zitkussen ter waarde van €39,95

Bovenop de genoemde korting ontvang je tijdelijk een gratis Zuiver seatpad bij elke Albert Kuip Garden tuinstoel. Bekijk de actie en profiteer zolang de voorraad strekt.

 

(*WELKOM5 niet geldig icm andere acties en kortingscodes, de merken Eleonora, By-Boo, Kare Design zijn uitgesloten van deze actie)

Summer Sale sfeer DesignOnline24